Hollands Glad collectie

De Hollands Glad collectie is een blijvende klassieker door vele generaties heen. Het strakke zilveren design is een unieke combinatie van eenvoud, kwaliteit en sierlijke elegantie. De lepelbakken zijn ovaal en puntig, de stelen breder en de uiteinden plat. Hollands Glad is het toonbeeld van harmonie en gebalanceerde hanteerbaarheid. Een waar sieraad op uw tafel!

Wat maakt Hollands Glad collectie bijzonder?

Waarom Van Kempen & Begeer

Meer dan 200 jaar traditioneel vakmanschap

Koninklijke Van Kempen & Begeer heeft een unieke en rijke historie in de bewerking van prachtige bestekken. Vandaag de dag wordt het bestek veelal gezien als iets ‘functioneels’ op tafel. Het gevoel en de ziel van het ambacht is naar de achtergrond verdwenen. Het design telt, maar het verhaal erachter óók.


Al meer dan 200 jaar lang weet Koninklijke Van Kempen & Begeer fijnproevers en levensgenieters aan zich te binden door originele ontwerpen van zowel klassiek als modern zilver en hoogwaardig edelstaal. Deze sierlijke bestekken gaan van generatie op generatie over. Een investering in iets tastbaars dat zijn kwaliteit niet verliest en in emotionele waarde blijft groeien!

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties