Maak van koken een heerlijk verwenmoment

“Koken, dat is voor mij pure ontspanning! Even m’n hoofd leegmaken na een drukke dag. Al heb ik ’s avonds ook geen uren de tijd om in de keuken te staan. Daarom hou ik zo van de Superior Triply grillpan. Die warmt razendsnel op en is ideaal om groenten of een stukje vlees te grillen. Supermakkelijk! En stiekem ben ik ook gek op die mooie grillijnen. Die maken je gerecht helemaal af, toch?”

Shop ons assortiment
Recept

Snelle pasta

Zin om de spaghetti aglio e olio van Zoë eens te proeven? Dat is makkelijk! Véél knoflook, een flinke scheut olijfolie, verse peterselie en gegrilde groenten. Meer heb je niet nodig. Wedden dat jij deze smaakbom binnenkort vaker op het menu zet?

Bekijk het recept

Koken met BK is...

Mijlpalen vieren

“Oma’s gehaktballetjes, die staan altijd op het menu als er iets te vieren valt. Dat is een echte traditie hoor! Ik maakte ze onlangs nog, toen m’n kleinzoon z’n zwemdiploma haalde. Ik was zo trots op ‘m!”

Kijk in Annies keuken

Koken met BK is...

Indruk maken op je schoonmoeder

“Lekker eten, daar ben ik mee opgegroeid. De Franse keuken heeft geen geheimen meer voor mij. Sinds kort ben ik ook de Nederlandse keuken aan het ontdekken. Mijn specialiteit? Wentelteefjes! Hiermee scoor ik zelfs bij m’n schoonmoeder punten!”

Kijk in Alonso’s keuken