Kies jouw set en bespaar

Voordeelsets 

Is het de moeite waard om te investeren in een pannenset? Het antwoord is ja! Want je haalt in één klapalle pannen in huis die je nodig hebt. Kies je voor pannensets van BK, dan kies je bovendien voor kwaliteit. Onze pannen zijn niet alleen fijn in gebruik, maar zorgen ook voor perfecte resultatenen gaan lang mee. Klinkt goed? Grijp je kans en profiteer nu van extra scherpe prijzen

XL voordeelsets  

Kook je vaakuitgebreid? En wissel je graag af tussen verschillende kooktechnieken? Doe jezelf dan een plezier met onze XL voordeelsets. Kookpannen en koekenpannen in verschillende formaten, een hapjespan, een wokpan, een grillpan, een sauteuse, … Met deze sets haal je in één klap alles in huis! Ook leuk: alle pannen hebben een gelijkaardig design en passen bij elkaar. Dat staat mooi in je keuken én op tafel. Kies jouw XLvoordeelset en profiteer nu van scherpe prijzen. Limited edition, op = op!

Shop XL voordeelsets  

Voordelige startersets  

Wil je graag degelijke pannen aanschaffen, maar weet je niet waar te beginnen? Onze voordeligestartersets helpen je op weg! Deze sets bevatten onmisbare items: kookpannen in verschillende formaten, een koekenpan en één specialere pan, zoals een hapjespan, wokpan of grillpan. De ideale basis voor elke dag! En wat dacht je van de scherpe prijs? Hebben? Hebben! Limited edition, op = op!

Shop voordelige startersets