Inductiepannen met slim afgietsysteem

Veilig afgieten

Maak het jezelf makkelijk met ons slimme afgietsysteem. Een eenvoudige draai aan de deksel en je bent klaar om veilig af te gieten. Handig! Zin om het zelf te proberen? Ontdek dan snel al onze collecties met veilig afgietsysteem: gebruiksvriendelijk én geschikt voor inductie. Het moeilijkste? Dat is kiezen!

BK Twist 

Een moderne reeks met professionele allure: dit is de Twist. Het slimme afgietsysteem zorgt ervoor dat jij vlot en veilig aardappelen, groenten of pasta kan afgieten. Draai de deksel een kwartslag om ‘m in de rand te vergrendelen. Zo heb jij geen vergiet meer nodig! 

 

Deze roestvrijstalen pannen zijn extra gebruiksvriendelijk en kunnen ook nog eens compact gestapeld worden. Verovert Twist ook een plaatsje in jouw keuken?  

Q-Linair Master: RVS of Glas? 

De BK Q-Linair Master pannen kunnen alles aan! Ze warmen snel en gelijkmatig op, voor een vlotte kookervaring. Met hun hoge body in geborsteld roestvrij edelstaal kunnen ze extra grote porties aan. Bovendien kan je ze compact stapelen, dankzij de hooggeplaatste grepen. Da’s handig! 

 

Volg je het kookproces graag mee? De Q-Linair Master Glas met glazen deksels is jouw perfecte match. Of hou je meer van een uniforme look? Kies dan voor de Q-Linair Master RVS met roestvrijstalen deksels!  

 

Q-Linair Classic

Zag jij de BK Q-Linair Classic al?

Dit prachtige design is een feest voor het oog. De hoogglans gepolijste body in roestvrij edelstaal loopt in een vloeiende curve over naar de handgrepen.

Met deze contrasterende zwarte koudgrepen geniet jij elke dag van comfort: bij het koken, het afgieten én het serveren. Een instant klassieker!

Flow Cool & Flow Cool Black

Flow Cool is een hedendaagse reeks met strak design.

De body van hoogwaardig edelstaal warmt snel en gelijkmatig op. Stevige, hooggeplaatste koudgrepen en het veilige afgietsysteem zorgen voor het ultieme gebruiksgemak.

Zie jij de Flow Cool in edelstaal al pronken op jouw aanrecht? Of ga je voor de opvallende zwarte coating van de Flow Cool Black?