Veilig afgieten

Maak het jezelf makkelijk met ons slim afgietsysteem. Een eenvoudige draai aan het deksel en je bent klaar om je pan veilig af te gieten. Handig én snel! Zin om het zelf te proberen? Ontdek dan snel al onze collecties met veilig afgietsysteem. Het moeilijkste? Dat is kiezen!

Q-Linair Master RVS & Glas

De BK Q-Linair Master pannen hebben een hoge body en zeer hooggeplaatste grepen. Daardoor zijn ze ideaal voor extra grote porties en zijn ze compact stapelbaar. Je wilt meer? Terecht! De sandwichbodem zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling. Hecht je belang aan transparantie? Kies dan de Q-Linair Master Glas met glazen deksels. Toch liever meer discretie? Dan is de Q-Linair Master RVS met roestvrijstalen deksels een perfecte match!

Q-Linair Classic

De BK Q-Linair Classic is een culinair kunstwerk. De hoogglans gepolijste roestvrij edelstalen body loopt met een prachtige curve omhoog. De koudgrepen en het veilige afgietsysteem bieden ongeëvenaard comfort voor elke dag

Flow Cool & Flow Cool Black

De BK Flow Cool (Black) is een hedendaagse pannenserie met strak design. De stevige hooggeplaatste koudgrepen en het veilige afgietsysteem garanderen gebruiksgemak. De body van hoogwaardig edelstaal en ingekapselde sandwichbodem zorgen voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. In edelstaal, voor de fans van tijdloze klassiekers, of met zwarte coating, voor de designliefhebbers.