Ingrediënten
- Ravioli
- 500 g kippengehakt
- Kaas
- 120 g gerookt kort spek, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
- 125 ml (1/2 kopje) witte wijn
- 375g spinazie
- 375 ml kippenbouillon
- 300 ml ingedikte room
- 120 g babyspinaziebladeren
- 40 g fijngeraspte parmezaan
- 3 groene sjalotten
Bereidingswijze
Stap 1
Verhit je Bourgogne op hoog vuur. Voeg het spek en de knoflook toe. Bak, vaak roerend, gedurende 5 minuten of tot het spek goudbruin is. Voeg het kippengehakt toe. Bak, terwijl je eventuele klontjes met een houten lepel uit elkaar haalt, gedurende 5 minuten of tot het gehakt van kleur verandert.
Stap 2
Voeg de wijn toe aan de pan. Laat 2 minuten sudderen of tot het mengsel iets is ingekookt. Voeg de ravioli, bouillon en room toe. Laat, onder af en toe roeren, 8 minuten sudderen of tot het mengsel is ingedikt en de ravioli zacht is. Breng op smaak. Roer de spinazie en parmezaan erdoor. Bestrooi met sjalot en extra parmezaan.