Gemaakt voor het leven

Koken, dat is méér dan een maaltijd op tafel zetten. Het is de ideale gelegenheid om gezellig de dag door te nemen en verhalen te vertellen. Het is een manier om de grote en kleine momenten in het leven te vieren. Het is een manier om ons verbonden te voelen met de mensen waarvan we houden. Koken met BK, dat is koken vol vertrouwen en met véél liefde. Al 170 jaar lang. Want BK is gemaakt voor het leven. 

Shop ons assortiment

BK in een nieuw jasje

Maar nog altijd vertrouwd

Een kijkje in de keuken

Koken met BK is...

Heerlijk relaxen 

“De ideale manier om te ontspannen na een drukke werkdag? Een gezellig etentje met vriendinnen. Mijn spaghetti aglio e olio is legendarisch! Glaasje wijn erbij en genieten!”

Kijk in Zoë’s keuken

Koken met BK is...

Mijlpalen vieren

“Oma’s gehaktballetjes, die staan altijd op het menu als er iets te vieren valt. Dat is een echte traditie hoor! Ik maakte ze onlangs nog, toen m’n kleinzoon z’n zwemdiploma haalde. Ik was zo trots op ‘m!”

Kijk in Annies keuken

Koken met BK is...

Indruk maken op je schoonmoeder

“Lekker eten, daar ben ik mee opgegroeid. De Franse keuken heeft geen geheimen meer voor mij. Sinds kort ben ik ook de Nederlandse keuken aan het ontdekken. Mijn specialiteit? Wentelteefjes! Hiermee scoor ik zelfs bij m’n schoonmoeder punten!”

Kijk in Alonso’s keuken