Ingrediënten
- 3 eieren
- 2 rijpe bananen
- Snufje kaneel
- Klontje boter
- Toppings naar keuze, bijvoorbeeld bosvruchten of poedersuiker
Bereidingswijze
Stap 1
Prak met een vork de bananen zo fijn mogelijk. Dit gaat het makkelijkst op een plat bord.
Stap 2
Klop in een kom de eieren en de geprakte banaan samen. Voeg ook het snufje kaneel toe.
Stap 3
Laat een klontje boter smelten in een koeken- of pannenkoekenpan. Schep er vervolgens wat beslag in. In de meeste pannen passen drie kleine pannenkoekjes.
Stap 4
Wacht tot de pannenkoekjes beginnen te stollen en er belletjes naar de bovenkant komen. Check dan of de onderkant bruin is. Is dit het geval? Dan kun je de pannenkoeken omdraaien!
Stap 5
Bak de andere kan nog even bruin en leg de pannenkoekjes op een bord. Herhaal dit tot al het beslag op is.
Stap 6
Garneer met je favoriete toppings en genieten maar!
Tip: Je kunt de pannenkoeken tot twee dagen afgedekt in de koelkast bewaren. Ideaal voor als je ‘s ochtends niet zo veel tijd hebt!