Doorgaan naar artikel
Krokante aardappel partjes

Krokante aardappel partjes

BEREIDINGSINSTRUCTIES:

Introductie

Deze kruidige en krokante aardappelpartjes zijn ideaal als bijgerecht. Serveer ze apart in een kommetje met een heerlijke dipsaus en smullen maar!

Ingrediënten voor 4 porties

  • 1 kilo aardappelen (vastkokend, in de schil)
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • knoflookpoeder
  • uienpoeder
  • zwarte peper
  • grof zeezout
  • cayennepeper

Aan de slag

Stap 1:

Snij de aardappelen in partjes, zonder ze te schillen. Probeer de partjes ongeveer even groot te maken.

Stap 2:

Dompel de aardappelpartjes gedurende 15 minuten onder in een kom met water. Dep ze vervolgens droog met keukenpapier.

Stap 3:

Meng de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zwarte peper, cayennepeper en het zeezout en dompel de aardappelpartjes onder in het mengsel.

Stap 4:

Verdeel de aardappelpartjes over de Black Steel BBQ grillpan of grillschaal en bak ze heerlijk krokant op je barbecue. Smakelijk!

Bereidingstijd

45 minuten
Vorige post Volgende bericht

laat een reactie achter