Krokante aardappel partjes

Deze kruidige en krokante aardappelpartjes zijn ideaal als bijgerecht. Serveer ze apart in een kommetje met een heerlijke dipsaus en smullen maar!
45 minuten
4 porties

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen (vastkokend, in de schil)
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • knoflookpoeder
  • uienpoeder
  • zwarte peper
  • grof zeezout
  • cayennepeper

Bereidingswijze

Stap 1
Snij de aardappelen in partjes, zonder ze te schillen. Probeer de partjes ongeveer even groot te maken.

Stap 2
Dompel de aardappelpartjes gedurende 15 minuten onder in een kom met water. Dep ze vervolgens droog met keukenpapier.

Stap 3
Meng de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zwarte peper, cayennepeper en het zeezout en dompel de aardappelpartjes onder in het mengsel.

Stap 4
Verdeel de aardappelpartjes over de Black Steel BBQ grillpan of grillschaal en bak ze heerlijk krokant op je barbecue. Smakelijk!

Toon meer