BEREIDINGSINSTRUCTIES:
Introductie
Ingrediënten voor 4 porties
- 1 kilo aardappelen (vastkokend, in de schil)
 - olijfolie
 - paprikapoeder
 - knoflookpoeder
 - uienpoeder
 - zwarte peper
 - grof zeezout
 - cayennepeper
 
Aan de slag
Stap 1:
Snij de aardappelen in partjes, zonder ze te schillen. Probeer de partjes ongeveer even groot te maken.
Stap 2:
Dompel de aardappelpartjes gedurende 15 minuten onder in een kom met water. Dep ze vervolgens droog met keukenpapier.
Stap 3:
Meng de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zwarte peper, cayennepeper en het zeezout en dompel de aardappelpartjes onder in het mengsel.
Stap 4:
Verdeel de aardappelpartjes over de Black Steel BBQ grillpan of grillschaal en bak ze heerlijk krokant op je barbecue. Smakelijk!


