Ingrediënten
- 400 gr ossenhaaspuntjes
- 240 ml Go-Tan Original Wok All Natural Teriyaki
- 250 gr Go-Tan Organic Egg Noodles
- Go-Tan Wokolie of zonnebloemolie
- 2 rode uien
- 200 gr champignons
- 200 gr groene asperges
- 1 lente-ui
- Go-Tan Thai Cassave
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de ossenhaas in stukjes van 2x2 cm.
Stap 2
Snijd de ui in halve ringen en de champignons in kwarten.
Stap 3
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Verwarm olie in de wok en bak de ossenhaas in 1 minuut rondom aan. Haal ze uit de wok en zet apart.
Stap 5
Verhit opnieuw wat olie en wok de ui, champignons en groene asperges beetgaar.
Stap 6
Voeg de ossenhaas en Go-Tan Original Wok All Natural Teriyaki toe en wok nog 2 minuten.
Toon meer