Doorgaan naar artikel
Ossenhaas puntjes in teriyaki saus

Ossenhaas puntjes in teriyaki saus

BEREIDINGSINSTRUCTIES:

Introductie

Een heerlijk authentiek recept met ossenhaaspuntjes. Onze tip: serveer het gerecht met eiernoedels en wat gesneden lente-ui.

Ingrediënten voor 4 porties

  • 400 gr ossenhaaspuntjes
  • 240 ml Go-Tan Original Wok All Natural Teriyaki
  • 250 gr Go-Tan Organic Egg Noodles
  • Go-Tan Wokolie of zonnebloemolie
  • 2 rode uien
  • 200 gr champignons
  • 200 gr groene asperges
  • 1 lente-ui
  • Go-Tan Thai Cassave

Aan de slag

Stap 1:

Snijd de ossenhaas in stukjes van 2x2 cm.

Stap 2:

Snijd de ui in halve ringen en de champignons in kwarten.

Stap 3:

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 4:

Verwarm olie in de wok en bak de ossenhaas in 1 minuut rondom aan. Haal ze uit de wok en zet apart.

Stap 5:

Verhit opnieuw wat olie en wok de ui, champignons en groene asperges beetgaar.

Stap 6:

Voeg de ossenhaas en Go-Tan Original Wok All Natural Teriyaki toe en wok nog 2 minuten.

Bereidingstijd

15 minuten
Vorige post Volgende bericht

laat een reactie achter