Ingrediënten
- 350 g groene asperges
- 50 g pijnboompitten
- 100 g geitenkaas
- 2 bosuitjes
- 1 teen knoflook
- 1 el oestersaus
- Peper en zout
- Olijfolie
Bereidingswijze
Stap 1
Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin kleuren. Schep ze vervolgens direct in een schaaltje zodat ze niet verder kleuren.
Stap 2
Was de asperges en snijd de onderste 2 centimeter eraf. Snijd ook de knoflook fijn.
Stap 3
Verwarm een scheutje olijfolie in de koekenpan en voeg hier de asperges aan toe. Laat dit twee minuten smoren en voeg vervolgens de knoflook toe.
Stap 4
Zet het vuur uit en voeg dan de oestersaus toe. Laat dit even mee opwarmen.
Stap 5
Schep de asperges op een bord. Snijd de bosuitjes fijn en verkruimel de geitenkaas. Verdeel het dan over de asperges samen met de pijnboompitjes en wat peper en zout.