Ingrediënten
- 350 g groene asperges
- 50 g pijnboompitten
- 100 g geitenkaas
- 2 bosuitjes
- 1 teen knoflook
- 1 el oestersaus
- Peper en zout
- Olijfolie
Bereidingswijze
Stap 1
Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin kleuren. Schep ze vervolgens direct in een schaaltje zodat ze niet verder kleuren.
Stap 2
Was de asperges en snijd de onderste 2 centimeter eraf. Snijd ook de knoflook fijn.
Stap 3
Verwarm een scheutje olijfolie in de koekenpan en voeg hier de asperges aan toe. Laat dit twee minuten smoren en voeg vervolgens de knoflook toe.
Stap 4
Zet het vuur uit en voeg dan de oestersaus toe. Laat dit even mee opwarmen.
Stap 5
Schep de asperges op een bord. Snijd de bosuitjes fijn en verkruimel de geitenkaas. Verdeel het dan over de asperges samen met de pijnboompitjes en wat peper en zout.
Toon meer