Ingrediënten
- 2 zoete aardappels
- 240 ml Go-Tan Original Wok All Natural Ketjap Sesam
- 15 ml Go-Tan Wokolie of zonnebloemolie
- 250 gr sugarsnaps
- ½ tl Go-Tan Gehakte Knoflook of 1 verse knoflookteen
- 1 tl Go-Tan Gehakte Gember of 1cm verse gember
- 150 gr shiitake
- ongezouten cashewnoten
Bereidingswijze
Stap 1
Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Kook ze in een pan water zonder zout beetgaar. Giet af en zet apart.
Stap 2
Verhit een wok of hapjespan, voeg olie toe en bak de sugarsnaps en shiitake samen met de knoflook en gember beetgaar.
Stap 3
Voeg de aardappelblokjes toe en wok nog 2 minuten.
Stap 4
Voeg Go-Tan Original Wok All Natural Ketjap Sesam toe en verwarm nog 1 minuut.
Stap 5
Garneer het gerecht met wat gecrushte cashewnoten.
Toon meer