Aziatische noodles met biefstukpuntjes

Wil je een snelle maaltijd op tafel zetten na een drukke dag? Dan zijn deze noodles de uitkomst!
20 minuten
4 porties

Ingrediënten

  • 400 g biefstukpuntjes
  • 240 ml teriyakisaus
  • 250 g noodles naar keuze
  • 2 rode uien
  • 200 g champignons
  • 200 g groene asperges
  • 1 lente-ui
  • Wokolie
  • 250 g sugar snaps
  • 1 rode paprika

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd eerste alle groenten: de uien in halve ringen, champignons in kwarten, paprika in repen en asperges door de helft. Snijd ook de puntjes van de sugar snaps.

Stap 2
Bereid de noodles voor volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan in de pan.

Stap 3
Verwarm wat olie in een wok en bak de biefstukpuntjes in een minuut rondom aan. Haal deze vervolgens uit de pan en zet apart.

Stap 4
Verhit opnieuw wat olie in dezelfde pan en wok de ui, champignons, asperges, paprika en sugar snaps beetgaar. Voeg dan de teriyakisaus toe en wok nog twee minuten.

Stap 5
Schap het biefstukmengsel samen met de noodles in een kommetje. Garneer met fijngesneden lente ui.

Toon meer