Ingrediënten
- 400 g biefstukpuntjes
- 240 ml teriyakisaus
- 250 g noodles naar keuze
- 2 rode uien
- 200 g champignons
- 200 g groene asperges
- 1 lente-ui
- Wokolie
- 250 g sugar snaps
- 1 rode paprika
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd eerste alle groenten: de uien in halve ringen, champignons in kwarten, paprika in repen en asperges door de helft. Snijd ook de puntjes van de sugar snaps.
Stap 2
Bereid de noodles voor volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan in de pan.
Stap 3
Verwarm wat olie in een wok en bak de biefstukpuntjes in een minuut rondom aan. Haal deze vervolgens uit de pan en zet apart.
Stap 4
Verhit opnieuw wat olie in dezelfde pan en wok de ui, champignons, asperges, paprika en sugar snaps beetgaar. Voeg dan de teriyakisaus toe en wok nog twee minuten.
Stap 5
Schap het biefstukmengsel samen met de noodles in een kommetje. Garneer met fijngesneden lente ui.