Curry tofu, kokos en sperziebonen

Zin in een vegan gerechtje? Deze lekkere en gezonde curryschotel met tofu is zó klaar. 25 minuten
25 minuten
2 porties

Ingrediënten

  • 200 gr sperziebonen
  • 125 gr tofu
  • 150 ml kokosmelk
  • 2 el kerriepoeder
  • 2 tenen knoflook
  • 1 handje cashewnoten
  • zout en peper

Materialen:

  • Zeef

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de sperziebonen in stukjes van 3-4 cm en kook voor 5 minuten.

Stap 2
Snijd ondertussen de tofu in gelijke blokjes.

Stap 3
Hak de knoflook fijn en bak deze in een beetje kokosvet of zonnebloemolie.

Stap 4
Voeg na 2 minuten de blokjes tofu, kerriepoeder en peper en zout toe en bak het mengsel voor ongeveer 3 minuten.

Stap 5
Voeg de kokosmelk en sperziebonen toe. Garneer het gerecht met de cashewnoten.

Tip: Serveer met basmati rijst

Toon meer